Job Franssen

Mijn naam is Job Franssen. Ik ben gek op klassieke muziek. Naast lesgeven ben ik ook altijd bezig om de veiligheid in het verkeer te verbeteren. Op dit gebied heb ik verschillende bijbaantjes. Als verkeersdeskundige wordt je veel gevraagd voor allerhande opdrachten. Meestal zijn deze van korte duur. Naast het luisteren naar muziek heb ik ook andere hobby's, zoals wandelen, tennis, piano spelen en boeken lezen.

Het meeste recente boek dat ik gelezen heb is De corporate tribe van Danielle Braun en Jitske Kramer. Dit is een management boek. Hierdoor leer je beter je werk doen. Dat is vooral interessant als je leiding geeft aan mensen, zoals ik.

Niet alleen interessante verhalen, maar ook management boeken en technische boeken lees ik. Zo wordt ik langzamerhand slimmer en kan ik alles beter doen, maar ook mensen beter helpen.

Als ik naar klassieke muziek luister dan is dat heel verschillend, maar momenteel is dat vooral van Anton Bruckner. Dit was een Oostenrijkse componist die van verschillende symfonieën, waardoor hij ook bekend is geworden.

Als verkeersdeskundige ben ik altijd bezig om de veiligheid in het verkeer te verbeteren. Dat kan zijn dat ik ingehuurd wordt om de verkeerssituatie te verbeteren door bijvoorbeeld grote bedrijven. Maar ik probeer ook mensen over verkeer te leren. Vooral ook de veel voorkomende problemen die er zich in het verkeer voordoen probeer ik telkens aan de kaak te stellen. Dit doe ik tijdens het lesgeven als ook individueel.

Als jullie vragen hebben dan hoor ik dat graag. Je kunt ook commentaar geven op de berichten die ik op mijn blog plaats.